ГогольFest відкриє філію у Львові

Фестиваль ГОГОЛЬFEST розширить свою локацію та відкриє філії у Львові, Одесі та Івано-Франківську.
 
Про це повідомив у своєму інтерв'ю Cultprostir керівник міжнародного мультидисциплінарного фестивалю сучасного мистецтва Влад Троїцький.
 
ГОГОЛЬFEST 2015, який проходитиме на території кіностудії імені Довженка в Києві, перестане бути лише презентаційної майданчиком. Його команда відкриє на базі кіностудії постійно працюючий культурний хаб, в якому буде проходити підготовка колабораційних культурних проектів із залученням європейських, американських, ізраїльських і російських партнерів, а також навчання кураторів.
 
Влад Троїцький пояснив:
 
"Проблема України на даний момент – у тому, що тут немає жодного public space. Майдан був фізичним публічним простором, де люди об'єдналися і сказали: "Ми точно он туди не йдемо". Тепер потрібно сказати, а куди йдемо? І не просто сказати, а й робити. І бажано, щоб це не було щось провінційне-доморосле: ці проекти треба відразу вписувати у світовий контекст - культурний, гуманітарний, освітній. Ця резиденція буде таким собі ескізом функціонування культурного хаба, причому ми проектуємо його не тільки в Києві: буде відкрита мережа хабів по Україні – для початку в Одесі, Львові, Івано-Франківську".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...