Рудяк розповів, що думає про Сала, догналівців та інше

Сьогодні, 11 листопада, начальник головного управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області Олександр Рудяк дав прес-конференцію, під час якої розповів про своє ставлення до голови Львівської облдержадміністрації Олега Сала, про те, за яких умов "догналівцям" загрожує кримінал та спростував чутки про свою відставку.
(фото grim.in.ua)
(фото grim.in.ua)

Насамперед Олександр Рудяк спростував чутки, які раніше з’явилися у низці ЗМІ, про те, що у нього з новим очільником Львівщини погані відносини.

"Не треба шукати чорну кішку в темній кімнаті. Я перебуваю поза межами конфлікту з Олегом Салом", - запевнив Рудяк.

Спростував головний міліціонер області і чутки про свою відставку. Рудяк запевнив: покине свою посаду тоді, коли того захоче президент чи міністр внутрішніх справ. І додав, що коли його звільнятимуть, то він не буде триматися за своє місце.

Неоминув головний міліціонер і тему "догналівців", які останнім часом активно заявляють про себе у Львові. Секта, зазначимо, є нелегальною, а її лідерові Антоніну Догналу заборонено перебувати в Україні.

Однак, міліція за нелегальних сектантів візьметься лише у випадку, коли ті вчинять якесь правопорушення.

"Якщо будуть правові підстави для порушення кримінального провадження щодо представників секти Догнала, ми вчинимо чітко згідно з чинним законодавством", - запевнив Рудяк.

Він уточнив, що вирішення питання щодо "секти Догнала" та депортації її лідера за межі України - це компетенція не міліції, а державної міграційної служби.

В межах прес-конференції йшлося також про скандал довкола супермаркету "Арсен" та отруєння курми-гриль понад 30 осіб. Рудяк розповів, що після інциденту серед працівників супермаркету міліція провела обшуки. Зокрема, правоохоронці намагаються встановити джерела надходження цих курей.

 

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...