Поплавський заборонив своїм львівським студентам "євромайданити", але джерела кажуть, що заборона - лише для викладачів

Більше 10 тис. студентів львівських вищих навчальних закладів взяли участь у ході на підтримку євроінтеграції.

Попри те, що під час ходи почав падати мокрий сніг, о 14.00 біля пам'ятника Тарасу Шевченку зібралося близько 25 тисяч осіб, повідомляє Gazeta.ua.

В акції взяли участь представники Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного та військового ліцею імені Героїв Крут.
"Армія з народом!" - скандувала молодь.

Разом з тим організатори повідомили зі сцени, що керівники медичного університету ім. Данила Галицького та Львівської філії Київського університету культури і мистецтв (ректор Михайло Поплавський) заборонили своїм студентам брати участь в акції. Ведуча Софія Федина заявила, що якщо ця інформація підтвердиться, завтра відбудеться пікет цих навчальних закладів.

Втім, як розповіли кореспондентові ІА "ГРІМ" джерела в закладі Поплавського, заборона стосується не студентів, а викладачів. Мовляв, вони отримують за свою роботу гроші, відтак повинні працювати.

Зазначимо, що Львівський національний університет ім. Франка навпаки підтримав студентів та разом з ними вимагає від Януковича відставки уряду.

На 16:00 запланований пікет біля Львівської облдержадміністрації з вимогою звільнити губернатора Олега Сала. А на 19.00 — віче і концерт.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...