Путінські окупанти, штурмуючи українських морпіхів у Феодосії, завдали кільком з них травм

При штурмі першого Феодосійського окремого батальйону морської піхоти (в/ч А2272) Військово-морських сил України, який було здійснено сьогодні зранку, травмовано кількох українських військовослужбовців.

Про це йдеться в повідомленні управління преси та інформації Міністерства оборони України.

Найбільше постраждали командир батальйону підполковник Дмитро Делятицький і заступник по роботі з особовим складом майор Ростислав Ломтєв, яких, за інформацією прес-служби, нападники повалили на землю і били ногами в обличчя, після чого цих двох українських офіцерів на вертольоті відвезли в невідомому напрямку.

Російські військові, як зазначається, не дозволили доставити постраждалих військовослужбовців України до лікувальних установ для надання необхідної медичної допомоги.

"На даний час від 60 до 80 українських морпіхів затримані і перебувають фактично в полоні у російських військових на території Феодосійського морського порту. На них чиниться постійний психологічний тиск", - додали у прес-службі.

За словами військовослужбовців батальйону морської піхоти, основною вимогою російських загарбників є примусове вивезення з території Криму на материкову Україну офіцерів української військової частини. Тільки після цього буде відпущено з полону решту особового складу.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...