Міністр оборони РФ поїхав до Криму і поговорив з тамтешніми сепаратистами про життєдіяльність

Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу здійснює робочу поїздку з групою керівного складу Міноборони Росії у війська Південно-військового округу РФ, що в окупованому Криму.

Мета поїздки - перевірка питання життєдіяльності низки об'єктів та військових гарнізонів Чорноморського флоту, повідомляють РІА "Новости".

Очільник російського військового відомства також зустрівся з керівництвом так званих суб'єктів Росії - Криму і Севастополя, зокрема, з "прем'єр-міністром" Криму Сергієм Аксьоновим, "спікером парламенту" Володимиром Константиновим і мером Севастополя Олексієм Чалим .

Шойгу обговорив з ними питання взаємодії щодо забезпечення розвитку соціальної інфраструктури флоту. У свою чергу, представники кримської та севастопольської "влади" роз'яснили міністру ситуацію в регіоні, зазначивши, що в цілому обстановка спокійна.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...