В аварії на Львівщині загинув 7-річний хлопчик

У Сокальському районі загинув 7-річний велосипедист, а на околиці Львова "маршрутка" зіштовхнулася з вантажівкою.
Катання дітей на велосипедах по дорозі - небезпечне дозвілля (фото сл96.рф)
Катання дітей на велосипедах по дорозі - небезпечне дозвілля (фото сл96.рф)

Хлопчика смертельно травмував автомобіль "Хюндай Акцент" під керуванням 53-річного мешканця Червонограда. Трагічна подія сталася в суботу, 19 жовтня, в обідню пору в селі Сілець Сокальського району на дорозі "Червоноград-Соснівка". За попередніми даними, водій не обрав безпечної швидкості та наїхав на 7-літнього велосипедиста, який їхав у попутному напрямку. Від отриманих травм дитина загинула на місці, а автомобіль після удару з'їхав у кювет, повідомляє  zaxid.net з посиланням на прес-службу управління ДАІ у Львівській області.

Також у ДТП постраждали водій та двоє пасажирів легковика - 59-річна та 68-річна жінки. У водія - перелом ключиці. Після надання медичної допомоги його відпустили додому. А жінок довелось госпіталізувати. В однієї з них - закритий перелом передпліччя та ребер, забій, а в іншої - струс головного мозку, перелом тім’яної кістки та забій обличчя.

Окрім того у суботу, 19 жовтня, на околиці Львова автобус марки "Богдан" сполученням "Львів-Липовець" зіткнувся з вантажним автомобілем "Рено". Травми отримала 54-річна мешканка села Підрясне Яворівського району, яку госпіталізували

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...