Панін погрожує перерізати горло Порошенку і підпалити Львів

Відомий російський актор Олексій Панін повідомив, що він не проти вбити президента України Петра Порошенка та бажає побачити Львів у вогні.
 
Відповідну інформацію він надав під час одного з інтерв’ю.
 
Актор запевнив, що кримчани завжди хотіли жити у Росії, а одесити навіть не думали, що вони українці.
 
Самі ж українці, за його словами – це добра нація, але «дурна», адже потрапляє під вплив американської пропаганди.Але актор жодного слова не сказав про пропаганду Кремля.
Також наголосив на тому, що у быльшості українців "замість мозку - плавлений сирок".
 
Вбити українського президента Панін забажав після того, як побачив сюжет на російському телебаченні про нібито обстріл мирних жителів армією України. Але під час розповіді він не зміг сказати, де і коли це трапилось.
 
"Пан Порошенко, я не закликаю до вашої совісті, у вас її немає. Ви не те що безсовісна людина, ви - тварина. Я з великим задоволенням власними руками перерізав вам горло". - заявив Панін, звертаючись до президента України Петра Порошенка.
 
Нагадуємо, що скандальний російський актор Олексій Панін, відомий своїми антиукраїнськими висловлюваннями, прийняв рішення кинути все і переїхати жити на острови Гоа в Індії. Своє рішення виїхати з Росії актор пояснив бажанням жити вільним життям.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...