Американський актор назвав Обаму гіршим президентом ніж Буш

Актор Джон Кьюсак виступив з критикою політики президента США Барака Обами, назвавши главу держави «таким же поганим керівником, як Джордж Буш-молодший, або навіть гірше», передає The Daily Beast.
 
«Обама продовжив і зміцнив в цементі ту ж політику залякування, яку Буш почав проводити після 11 вересня 2001-го, тому чим він кращий за свого попередника? Так, він не почав нових воєн, але і не закінчив попередні », - заявив Кьюсак.
 
Артист, який виступав проти зовнішньої політики Обами всі ті роки, що той займає Білий Дім, втім, визнав, що внутрішня і соціальна політика даються президенту краще. Тим не менш, Кьюсак закликав суспільство задатися питанням, чи має президент одноосібне право вирішувати, чи відправляти війська в гарячі точки за межами США, зауваживши, що про такий могли тільки мріяти такі політики, як Річард Ніксон і Дік Чейні.
 
Раніше Кьюсак неодноразово публікував статті з критикою політики американської влади - на адресу як Буша, так і Обами. Він також часто висловлюється про сексизм і шовінізм, що панують в Голлівуді.
 
Останню на даний момент роль Кьюсак зіграв у байопіку вокаліста The Beach Boys Брайана Уїлсона «Любов і милосердя», де він зобразив рокера в зрілому віці. Він відомий ролями в таких картинах, як «Бути Джоном Малковичем», «Залишся зі мною», «Шістнадцять свічок», «Тонка червона лінія» і «Фанатик», за якого він був номінований на «Золотий глобус».

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...