Мюнхен - основний конкурент Львова на проведення Олімпіади-2022

Саме з Німеччиною доведеться посперечатися за цей турнір – про це заявив сьогодні у Львові Олександр Вілкул, віце-прем’єр-міністр України.

Мюнхен, за словами пана Вілкула, є найбільшим конкурентом. “Але у нас були й серйозні конкуренти під час отримання права на проведення Євро-2012 чи Євробаскет-2015, - говорить пан Вілкул. - Зараз головне якісно попрацювати на етапі подання заявки і підготувати весь перелік документів”.

На думку Олександра Вілкула, вигідним для України є те, що США не збирається подавати заявки на зимові Олімпійських ігор у 2022 році. А ще - досвід України у проведенні важливих спортивних подій європейського масштабу.

До речі, об'єкти, які постали до Євро-2012 і будуть зведені до баскетбольних змагань, можна буде ефективно використовувати й під час зимових Олімпійських ігор. Зокрема, йде мова про багатофункціональну арену, яку збудують до 2015 року.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...