Янукович поїде до Польщі

3 липня заплановано робочий візит Президента України Віктора Януковича до Республіки Польща. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Нагадаємо,  2 липня в партії «Свобода» заявили, що візит президента Польщі Броніслава Коморовського до  Луцька, анонсований на 14 липня, небажаний, оскільки може спровокувати загострення українсько-польських відносин.

У партії заявляють, що після того, як 20 червня 2013 Сенат прийняв антиукраїнську та псевдоісторичну постанову про події на Волині, візит президента Польщі до Луцька є небажаним і недоречним. Українське суспільство може сприйняти цю ініціативу польського президента як провокацію, зазначає свободівець.

За його словами, Коморовський хоче приїхати до Луцька, щоб символічно принизити українців, які боролися за незалежність на своїй власній землі, і показати їх вбивцями. Передставник партії підкреслив, що після багатомісячного нагнітання антиукраїнської істерії польськими політиками Броніславу Коморовському нічого робити в Луцьку.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...