Садовий виводить партію «Самопоміч» в політичні рейтинги

Лідерами прихильності львів’ян залишаються «Свобода», УДАР і «Батьківщина». Але, що цікаво, останнім часом до них все ближче підходить партія «Самопоміч».

Таким чином, згідно дослідження, проведеного соціологічною агенцією «Фама» у липні 2013 року лідером уподобань мешканців Львова залишається політична партія ВО «Свобода» (22,9%).

З невеликим відривом від неї іде політична партія УДАР Віталія Кличка  (20,2%). Далі розмістилася Об’єднана опозиція «Батьківщина» (9,2%), на рівень якої виходить і партія «Самопоміч» (8,4%).

Саме вони увійшли б до складу Львівської міської ради у випадку, якщо б вибори відбулися наступної неділі.

Решта голосів розподілилися б так: Партія регіонів – 2,5%,  Політична партія «Наша Україна» - 2,4%, Комуністична партія України – 1,6%, Партія Наталії Королевської «Україна – вперед!» - 1,7%, Комуністична партія – 1,3%, Соціалістична партія України – 0,3%,. Не підтримали б жодну партію 10,0%, не брали б участі у виборах 6,7%, не визначилися з вибором 13,7% опитаних.

Цікавим є спостерігати динаміку зміни рейтингів партій. Так у порівнянні з березнем 2013 року впав рейтинг у політичної партії ВО «Свобода» на 7,0% та Об’єднаної опозиції «Батьківщина» на 2,3%,  а зріс - у політичної партії УДАР Віталія Кличка на 2,4% та партії «Самопоміч» на 4%.

Нагадаємо, що політична партія «Самопоміч» була створена у грудні 2012 року на базі однойменної громадської організації, заснованої міським головою Андрієм Садовим.

Довідка:
Дослідження проводилось соціологічною агенцією «Фама», методом особистого інтерв’ювання у липні 2013 року.
Було опитано 800 респондентів, старших 18 років. Похибка репрезентативності вибірки не перевищує 3,5%.

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.