На військовий парад в Криму прийшло більше людей, аніж на річницю Хрещення в Києві

В неділю у Севастополі зібралися більше 30 тисяч людей, щоб побачити парад і військово-спортивне свято, з нагоди Дня ВМФ Росії та Дня флоту України, в якому тема хрещення Володимира в Херсонесі буде лише епізодом.

Заплановано, що з нагоди відзначення 1025-річчя Хрещення Київської Русі вперше буде проведено епізод «Хрещення Київської Русі Володимиром Великим». Він відбудеться  між театралізованою виставою «Нептун-2013» та епізодом «Підводний десант. Вихід на причал 33 богатирів».

До проведення параду і військово-спортивного свята від двох флотів залучено близько 5 тисяч людей особового складу. По закінченні воєнно-спортивного свята на севастопольців і гостей міста на причалі морського вокзалу чекає показ зразків озброєння і військової техніки.

На перегляд параду з Києва прибули також Президенти Янукович і Путін, яким, як виглядає, також більш комфортно в середовищі захоплених військовою бутафорією севастопольців, аніж у Києві, де за, оцепленою міліцією Володимирською гіркою, кружляє небезпека від екзальтованих Фемен та фашистської "Свободи".

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...