Львів’янам обіцяють вчасно здати відремонтовані дороги за 26 мільйонів

Виконавців робіт можуть зупинити лише рясні дощі чи інші форс-мажорні обставини.
"Турецькі" перешкоди львів'янам оминати до кінця року? (фото Сашка Чорного)
"Турецькі" перешкоди львів'янам оминати до кінця року? (фото Сашка Чорного)

Турецька компанія "Онур", що виконує ремонт львівських вулиць, отримала в рамках проекту між Львовом та Європейським банком приблизно 26 мільйонів гривень. "На кінець наступного тижня вже повинні виходити на щебінь і  бетонування на вулиці Городоцькій. Повністю зроблена робота з інженерії, виконано складний обсяг роботи. Зараз переходять на наступний етап", - цитує міського голову Львова Андрія Садового city-adm.lviv.ua.

У ЛКП "Львівавтодор" повідомили, що станом на 11 вересня на вулиці Городоцька  виконано понад 90% демонтажних робіт, влаштовано на 85% каналізацію та на 15% водопровід. Також на ділянці біля ТЦ "Магнус" розпочали роботи з влаштування корита та дренажу. Щоби забезпечити якісне виконання робіт з примикання мереж та колій на стику вулиць, для проїзду закриють перехрестя вулиць Городоцької-Шпитальної.

На перехресті біля ТЦ "Магнус" під’єднують водогін та каналізацію. Роботи триватимуть орієнтовно півтора-два місяці. На той час перехрестя буде непроїзним. Об’їзд пролягатиме вулицею Ваговою.

Міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що роботи на інших об’єктах, які виконує компанія "Онур", також тривають відповідно до графіку. Затримати ремонт доріг можуть лише погодні умови.

"На вулиці Богдана Хмельницького роботи тривають. До кінця цього року будуть завершені, як і по вулиці Городоцькій та вулиці Коперника. Терміни є до листопада-грудня. Завдання - щоби до кінця цього року ця вулиця була проїзною", - наголосив Садовий.

У 2013 році підрядник повинен виконати роботи на ділянках таких вулиць:

- вулиці Промислова  (довжина 410 м по трамвайній лінії №6) та Замарстинівська (довжина 980 м по трамвайній лінії №6);

- вулиця Городоцька (довжиною 720 м по трамвайній лінії №6);

- вулиця Степана Бандери (довжиною 470 м по трамвайній лінії №2).

Загальна довжина відремонтованих доріг становитиме 2 580 метрів.

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...