Янукович усерйоз узявся за реформу армії

Президент запевнив, що в її основу закладено європейські стандарти.
Віктор Янукович обіцяв довести українське військо до пуття
Віктор Янукович обіцяв довести українське військо до пуття

"Ми побачили професійні дії наших військових, які продемонстрували високий рівень підготовки. Безумовно, це результат серйозної роботи Збройних сил України", - заявив сьогодні Президент України Віктор Янукович під час підсумкових навчань армійських підрозділів на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на Львівщині.

Президент також запевнив, що затверджену Державну програму реформування Збройних сил приймали після консультацій із багатьма фахівцями.

"Наша ціль - побудувати мобільні, добре оснащені та підготовлені Збройні сили, які зможуть адекватно реагувати на сучасні загрози національній безпеці у воєнній сфері. Саме ця мета і європейські стандарти покладені в основу сьогоднішньої воєнної реформи. Практична робота у цьому напрямі вже розгорнута. На початку вересня цього року мною затверджена Державна комплексна програма реформування і розвитку Збройних сил України на період до 2017 року. Це рішення прийнято після багатьох фахових дискусій та ретельної експертизи, в тому числі, Ради національної безпеки і оборони України", - повідомив Віктор Янукович.  

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.