Футбольну Україну помилували: матч у Харкові відбудеться з глядачами

ФІФА, розглянувши апеляцію Федерації футболу України, прийняла рішення пом'якшити покарання для національної збірної.
Коньков і Суркіс привезли з Європи радісну звістку (фото dynamo.kiev.ua)
Коньков і Суркіс привезли з Європи радісну звістку (фото dynamo.kiev.ua)

Матч кваліфікації чемпіонату світу-2014 з футболу між національними збірними України та Польщі 11 жовтня в Харкові відбудеться з глядачами. Таке рішення прийняла ФІФА, розглянувши апеляцію Федерації футболу України. Офіційно про це оголосять президент Федерації футболу України Анатолій Коньков і віце-президент УЄФА Григорій Суркіс на прес-конференції в 15:30 повідомило liga.net.

Нагадаємо, що ФІФА покарала збірну України за поведінку вболівальників під час матчу відбору ЧС-2014 проти Сан-Маріно (рахунок 9:0) у Львові. Було прийнято рішення про те, що збірна України проведе матч у Харкові проти поляків без глядачів. ФФУ подала апеляцію на дане рішення і попросила розглянути її за прискореною процедурою.

Окрім того, ФІФА заборонила проведення матчів збірної на стадіоні "Львів Арена" до 2018 року. Чи змінено рішення по львівській арені, поки невідомо.

Також визначилася бригада арбітрів, які будуть працювати на матчі відбірного турніру чемпіонату світу 2014 року Україна - Польща, що відбудеться 11 жовтня у Харкові.

Головним арбітром матчу призначено 39-річного рефері зі Швеції Йонаса Ерікссона. Асистенти арбітра - Матіас Класеніус та Даніель Вернмарк. Резервний арбітр - Стефан Йоханнессон (усі - Швеція).

Ерікссон - арбітр міжнародної категорії ФІФА з 2002 року. На матчах за участю українських збірних шведський арбітр ще не працював. Щоправда, в активі Ерікссона - один матч збірної Польщі. У відбірковому циклі ЧС-2010 наш суперник поступися команді Словаччині з рахунком 0:1.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...