У Бориславі коштом меценатів вихованців одного з дитсадків врятовано від небезпеки

На території дошкільного навчального закладу №16, що неподалік Бориславської державної гімназії, тече потічок під назвою "Ропний".
Борислав став безпечнішим для дітей (фото borislav.org.ua)
Борислав став безпечнішим для дітей (фото borislav.org.ua)

Потічок облаштований бетонним лотком, котрий зверху накритий бетонними плитами і покритий шаром ґрунту.

Внаслідок дії зовнішніх природніх чинників, коли поперечний переріз арматури не витримав навантаження, одна з плит зруйнувалась і, в результаті цього, на ігровому майданчику утворилось провалля розміром 2,70x3,25м.

За ініціативи та підтримки міського голови Борислава Володимира Фірмана та першого заступника міського голови Романа Дурбака до ліквідації небезпеки вдалось залучити меценатів. Перекриття відновлено, інформує прес-служба Бориславської міськради.

До спільної справи також долучились працівники КП "Еко-місто" та директор цього підприємства Михайло Щербанік, ТзОВ "Ера" (м. Борислав), начальник НГВУ "Бориславнафтогаз" Ігор Михайлишин, начальник транспортного цеху НГВУ "Бориславнафтогаз" Богдан Савчак та депутат Бориславської міської ради Андрій Радецький.

Відтак начальник відділу освіти міської ради Віталій Лесик від імені адміністрації садочку, від імені батьків і від себе особисто  подякував міській владі та всім, хто долучився до ліквідації провалля, за небайдужість, за розуміння та допомогу в скрутній ситуації.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.