У понеділок парламентський комітет знову займеться "тимошенківськими" законами

Комітет Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності збереться на позачергове засідання у понеділок, 11листопада, щоб розглянути пропозиції, які напрацює тимчасова робоча група щодо законопроекту про лікування Юлії Тимошенко.
фото podrobnosti.ua
фото podrobnosti.ua

Про це заявив голова комітету, член фракції "Батьківщина" Андрій Кожем'якін, повідомила прес-служба "Батьківщини".

За словами Кожем'якіна, комітет збереться о 15:00.

Він також повідомив, що перед засіданням комітету, о 12:00, відбудеться засідання робочої групи з підготовки законопроекту щодо лікування Тимошенко.

Кожем'якін заявив, що профільний комітет розгляне всі рекомендації робочої групи.

За його словами, на засіданні комітету також планується підготувати до другого читання ще один "євроінтеграційний" законопроект - "Про прокуратуру".

Як писав ГРІМ, спікер парламенту Володимир Рибак повідомив, що підпише розпорядження про скликання позачергової сесії парламенту у середу, 13 листопада, щоб розглянути і, можливо, ухвалити законопроекти, які б дозволили українським в'язням лікуватися за кордоном.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.