Новоспечений президент Грузії приніс клятву на Конституції

Георгій Маргвелашвілі, вступаючи на посаду глави держави, приніс президентську клятву, поклавши руку на Конституцію.
(фото newsgeorgia.ru)
(фото newsgeorgia.ru)

"Я , президент Грузії, перед Богом і народом, заявляю, що буду захищати Конституцію, незалежність, єдність і неподільність країни, сумлінно виконуватиму обов'язки президента, піклуватися про безпеку та благополуччя громадян моєї країни, про відродження та посилення мого народу і Батьківщини", - зачитав текст клятви з основного закону країни Маргвелашвілі, повідомляє newsgeorgia.ru.

Національний гімн Грузії прозвучав у виконанні симфонічного оркестру Тбіліського театру опери та балету ім. З.Паліашвілі та ансамблів "Руставі " і " Мартве ".

Інавгурація Маргвелашвілі, який наприкінці жовтня виграв президентські вибори, пройшла на території внутрішнього двору старої будівлі парламенту Грузії на проспекті Руставелі. На церемонії інавгурації були присутні закордонні гості, члени уряду, депутати парламенту від правлячої коаліції "Грузинська мрія".

Церемонія транслювадась у прямому ефірі грузинських телеканалів.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.