На Євромайдані помер житель Львівщини, який мав дуже небезпечну форму туберкульозу

Згідно з висновком судово-медичної експертизи чоловік помер від тривалої хвороби – відкритої форми туберкульозу, яка викликала внутрішню кровотечу.
фото goodvin.info
фото goodvin.info

Померлий, якого сьогодні виявили на Майдані був небезпечним для оточуючих, оскільки був заразним. Відповідну заяву зробив перший заступник Міністра охорони здоров'я України Олександр Кучер на прес-конференції, передає УНН.

"Випадок смерті громадянина під час масових заходів на Майдані в місті Києві стався внаслідок виявленої в нього форми туберкульозу легень, ускладненою легеневою кровотечею. Такі висновки зроблено за результатами проведеної судово-медичної експертизи. Розтин померлого виявив занедбану форму туберкульозу, яка є вкрай важкою та становить небезпеку для оточуючих", - зазначив Кучер.

За словами заступника міністра, форма туберкульозу хворого була заразною і передавалась повітряно-крапельним шляхом.

"Перебування таких хворих в епіцентрах масових акцій, тобто серед великого скупчення людей категорично заборонено та є недопустимою. Крім того, громадянин становив небезпеку для оточуючих, оскільки страждав на заразну форму туберкульозу, яка передається повітряно-крапельним шляхом", - наголосив перший заступник Міністра охорони здоров'я України.

Нагадаємо, сьогодні до столичної міліції надійшло повідомлення про те, що в районі оглядового майданчика поблизу готелю "Україна" на сходах було виявлено тіло чоловіка. Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події, констатувала смерть потерпілого, без видимих ознак насильницької смерті.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.