Стало нарешті відомо, що Янукович вчора у Сочі робив з Путіним

Під час зустрічі Президента України Віктора Януковича та президента Російської Федерації Володимира Путіна, яка відбулася вчора у Сочі, сторони приділили увагу широкому спектру питань двостороннього співробітництва.
Янукович з Путіним (фото president.gov.ua)
Янукович з Путіним (фото president.gov.ua)

Як запевнили у прес-службі Януковича, президенти обговорили, зокрема, розвиток співпраці у промисловості, високотехнологічних галузях та фінансово-кредитній сфері.

Особливу увагу було приділено співробітництву України та Росії в енергетичному секторі.

Питання розглядалися, зокрема, й у контексті підготовки до засідання Українсько-Російської міждержавної комісії.

У президентській прес-службі зазначили, що можливе приєднання України до Митного союзу під час зустрічі не обговорювалося і додали, що жодних документів до підписання під час зустрічі не планувалося і не підписувалося.

Подібну заяву кілька годин зробив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

Раніше редактор британського видання The Economist Едвард Лукас поширив з посиланням на власні джерела про те, що Путін таки втягнув Україну в Митний союз, пообіцявши за це мільярди доларів і знижку на газ. Після цього опозиціонер Микола Томенко звернувся до Януковича з вимогою показати, що він з Путіним підписав у Сочі.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.