СБУ почала розслідування щодо захоплення влади в Україні

СБУ порушила справу за ознаками дій, спрямованих на захоплення державної влади.
фото argumentua.com
фото argumentua.com

Служба безпеки України розпочала розслідування у зв'язку з діями, спрямованими на захоплення державної влади в Україні. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі СБУ.

Нагадаємо, 21 листопада Кабінет міністрів України призупинив підготовку до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом. Також уряд розпорядився відновити активний діалог з Росією та іншими країнами Митного союзу та державами СНД щодо пожвавлення торговельно-економічних зв'язків з метою збереження та зміцнення спільними зусиллями економічного потенціалу. Представники Росії і ЄС звинуватили один одного в шантажі України з цього питання.

Через останні зовнішньополітичні події країну охопили вуличні акції протесту, почався Євромайдан. У неділю, 24 листопада, у Києві мітингували проти рішення уряду близько 100 тис. осіб.

Нагадаємо, кількість мітингувальників у 500 тис. осіб стала рекордною за всю історію України. Ця масова акція відбулася в неділю, 1 грудня, на знак протесту проти жорстокого побиття активістів Євромайдану співробітниками спецпідрозділу "Беркут".

Зазначимо, сьогодні на Майдан Незалежності вийшли біля 500 тис. осіб.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...