Черкаського депутата і підприємця обмежили у пересуванні через прапор ЄС

Соснівський райсуд Черкас обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання стосовно депутата міськради Максима Булатецького.
(фото versii.if.ua)
(фото versii.if.ua)

Про це повідомляє Прочерк з посиланням на слова Максима Булатецького.

Як повідомив Булатецький, суддя практично повністю задовольнив вимоги прокуратури і слідчого щодо його перебування лише в межах Черкас без можливості виїзду за межі міста.

Згідно з рішенням, йому потрібно здати закордонний паспорт і просити дозволу слідчого, суду або прокуратури на будь-які пересування. Однак Булатецький упевнений, що, зважаючи на його підприємницьку діяльність, яку міський депутат здійснює, зокрема, на Полтавщині, він не зможе її здійснювати, оскільки не може виїхати без дозволу. Депутат вважає, що дозвіл йому не даватимуть, а будуть лише додатково тиснути і тиснути.

Такі обмеження стосовно Булатецького діятимуть на час досудового розслідування кримінального провадження. Це рішення суду він оскаржити не може і воно набуває чинності одразу після оголошенні судді.

"Ми навели аргументи, характеристики із місця проживання, місця здійснення моїх повноважень як депутата міської ради. Але суд задовольнив політичний тиск від посадових осіб, які дали безпосередню вказівку", - заявив Булатецький.

За повідомленням прес-служби прокуратури Черкащини, найближчим часом кримінальне провадження буде скеровано до суду.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...