У Туреччині корупційний скандал: прем'єр відмовився йти у відставку

Глава турецького уряду продовжує вважати арешти чиновників змовою опонентів проти влади.
фото rian.com.ua
фото rian.com.ua
Прем'єр -міністр Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган оголосив, що не покине свій пост через корупційний скандал, що вже став приводом для відставки 10 членів уряду, повідомляє news.liga.net. з посиланням на ВВС.
 
Напередодні на площі Таксим в Стамбулі пройшла антиурядова акція протесту, на якій мітингувальники скандували "Злови злодія!" і закликали до відставки Ердогана.
 
Поліція застосувала проти них сльозогінний газ та гумові кулі.
 
Нагадаємо, минулого тижня поліція Туреччини провела в Стамбулі масштабну операцію у справі про корупцію, заарештувавши в цілому більше двох десятків людей.
 
Серед арештованих були сини міністрів внутрішніх справ та економіки, а також міністра у справах навколишнього середовища та містобудування.
 
У відповідь прем'єр пообіцяв "переламати руки" своїм опонентам і заявив, що країна зіткнулася з "темною змовою" сил, бажаючих розірвати Туреччину на частини.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...