На Самбірщині засудили двох осіб за незаконний видобуток гравію

Вироком суду двох чоловіків засудили до 2 років обмеження волі та накладено штраф у розмірі 6800 гривень відповідно. Водночас незаконно добуту сировину конфісковано у власність держави.
фото dozor.kharkov.ua
фото dozor.kharkov.ua
У ході судового розгляду кримінального провадження державним обвинувачем Самбірської міжрайонної прокуратури доведено їх вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 240 КК України (незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення), повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.
 
Нагадаємо, в ніч проти 9 серпня, прокуратурою Львівської області спільно з Державними екологічними інспекторами проведено перевірку законності видобування піщано-гравійної суміші на території Самбірського району.
 
За її наслідками було викрито групу осіб, якими незаконно організовано кар’єр в межах прибережно-захисної смуги р. Дністер, з якого за допомогою техніки здійснювався забір піщано-гравійної сировини.
 
Тоді ж прокуратурою Львівської області розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.240 КК України, досудове розслідування якого здійснювалося слідчими органів внутрішніх справ.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...