Понад 100 населених пунктів Львівщини і досі сидять без світла

Станом на 14:00 відновлено електропостачання 39 населених пунктів.
фото loda.gov.ua
фото loda.gov.ua

Завершено відновлення електропостачання у Кам’янка-Бузькому та Старосамбірському районах, повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Залишаються знеструмленими 102 населених пункти у 8 районах області, найбільше у Жовківському - 37 (22 повністю та 15 частково), Сокальському - 23 (18 повністю та 5 частково), Золочівському - 21 (20 повністю та 1 частково), Перемишлянському - 13 (12 повністю та 1 частково).

Аварійні бригади ПАТ "Львівобленерго" продовжують роботи з ліквідації наслідків аварій та відновлення електропостачання населених пунктів. До проведення робіт залучено 52 бригади у складі 372 особи та 69 одиниць техніки.

Нагадаємо, внаслідок несприятливих погодних умов, а саме - мокрого снігу та дощу, 142 населені пункти залишилися без електропостачання, деякі з них було знеструмлено частково.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...