У львівських школах хочуть заборонити 8 березня та день захисника Вітчизни

Львівщина хоче відмовитися від радянських свят, зокрема восьмого березня та дня захисника Вітчизни, який відзначають 23 лютого.
фото ua.112.ua
фото ua.112.ua

В одній із львівських шкіл батьки просять освітян заборонити радянські свята, зокрема восьме березня та день захисника Вітчизни, який відзначають 23 лютого, повідомляє Gazeta.ua.

"Не одна жінка з тяжким серцем благословляла свого сина в дорогу, знаючи, що там його можуть вбити. Але кожна з нас розуміла: як не він, то хто? - йдеться у зверненні батьків 4-А класу школи "Гроно". - Зараз наші хлопці привезли зернятко віри у краще життя. Ми повинні відчистити його від осколків попереднього злочинного режиму і кіптяви чужинних ідеологій. Ініціаторами цього революційного процесу стали хлопці і дівчата, народжені вже у незалежній Україні, а це означає, що вони не були обтяжені "совєтським минулим", вони не були жовтенятами, піонерами. Вони не знали "червоних днів календаря", свят жовтневої революції. Настав час, коли ми повинні відмовитись від "ідеологічних залишків": "день защітніка родіни" та "восьмого марта", як би їх не перейменовували".

Батьки кажуть, що кожного разу, коли ми даруватимемо чи прийматимемо подарунки у цей день, будемо перешкоджати формуванню вільної національної особистості.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...