Путін нарешті сказав, коли відчепиться від України

Президент Росії Володимир Путін заявив, що врегулювання кризи в Україні можливе в тому випадку, якщо керівництво країни почне переглядати політику по відношенню до багатонаціонального населенню країни.

Про це він сказав у телефонній розмові з президентом Ірану Хасаном Рухані, передає прес-служба Кремля.

"На прохання Хасана Рухані Володимир Путін дав оцінку гострій ситуації, що склалася в Україні. Голова російської держави підкреслив, зокрема, що врегулювання кризи можливе тільки на основі безумовного врахування інтересів і волевиявлення багатонаціонального населення всіх регіонів цієї країни", - сказано в повідомленні, яке цитує ЛІГАБізнесІнформ.

Нагадаємо, цієї неділі в Криму відбудеться референдум про відділення АРК від України. МЗС РФ вже заявило, що після референдуму Крим може звернутися до Росії з проханням включити його до складу РФ.

Проведення референдуму в Криму засуджують і не мають наміру визнавати більшість країн Євросоюзу і США. В ОБСЄ заявили, що не розглядають запрошення кримських сепаратистів взяти участь у референдумі.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...