Мірошниченко зрозумів, що називати гендиректора НТКУ "москальським непотрібом" - це занадто

Народний депутат від фракції "Свобода" Ігор Мірошниченко вибачився за організацію нападу на тимчасового виконувача обов'язків генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Пантелеймонова.

Про це він заявив журналістам у кулуарах парламенту, повідомляє Укрінформ.

"Я роблю офіційну заяву: якщо хтось вважає, що я своїм вчинком на національній телекомпанії України образив їх особисто, я у цих людей прошу вибачення", - заявив народний депутат.

"Але разом з тим я хочу сказати, що, як представник влади, очевидно, мав би діяти в інший спосіб, і обіцяю, як людина, яка тільки стала частиною влади, використовувати інші методи у боротьбі з корупціонерами, які належали до режиму", - сказав Ігор Мірошниченко.

Водночас народний депутат не повідомив, чи складе мандат.

Нагадаємо, народні депутати від фракції "Свобода", які 18 березня тиском змусили тимчасового виконувача обов'язків генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Пантелеймонова написати заяву на звільнення, заявили, що могли б діяти чемніше по відношенню до керівника Першого національного в умовах мирного часу.

Генеральна прокуратура (ГПУ) доручила Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення та Службі безпеки України негайно провести перевірку щодо порушення чинного законодавства щодо реалізації національної інформаційної політики у попередніх діях керівництва Національної телекомпанії України (НТКУ), зазначає Телекритика.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...