47 разів бойовики порушували режим тиші

Минула доба відзначилась пожвавленням з боку бойовиків

"Сепаратисти та російські найманці постійно несуть великі втрати і скаржаться своїм господарям на власну міліарну неспроможність" – повідомляють в прес-центрі 28 листопада.
Від люті терористи обстрілюють міств і села. За добу було зафіксовано 13 обстрілів населених пунктів на території Донецької та Луганської областей.

На Луганщині: Артема, Трьохізбенка, Макарове, Станічно-Луганське , Щастя, ВерхняВільхова, Геївка, Вільхове, Причепиловка.
На Донецькому та Дебальцевському напрямках: населені пункти Пєски, Славне, Новомихайлівка, Березове , Опитноє, Тоненьке, Марїнка, Веселе, Новобахмутовка, Троїцьке, Нікішино , Артемово, Орлово-Іванівка, Шуми, Орлово-Іванівка, Камянка.

В результаті обстрілу терористами з АГС смт. Станиця Луганська зі сторони міста Луганська. поранення отримали 4 цивільних особи.

Бойовики активно йшли в наступ, застосовуючи мінометно-артилерійський вогонь та реактивну артилерію. Але "кожен такий напад отримує гідну збройну відсіч", - запевняють в прес-центрі АТО.

"Поблизу населеного пункту Нікішино, бойовики тричі робили спроби штурмувати укріплені позиції наших військ. Українські воїни зустріли непроханих гостей вогнем з усіх наявних стволів при активній підтримці артилерії. Ворог втік із поля бою", - повідомляють в штабі антитериростичної операції.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...