До блокади гумконвоїв Ахметова приєднався "Правий Сектор"

Правий Сектор" приєднується до блокади гуманітарних конвоїв, що відправляє на Донбас Рінат Ахметов. Про це повідомив у Фейсбуці народний депутат Борис Філатов.

"Зателефонував Дмитро Ярош. Просив передати, що "Правий Сектор" приєднується до блокади "гумконвоїв", ініційованої "Дніпром" і "Донбасом". Так і сказав: "Ми з побратимами завжди поруч", - уточнив Філатов. І підкреслив: "Прошу розглядати як офіційну заяву".

За словами Бориса Філатова, п'ятеро народних депутатів: Семен Семенченко, Єгор Соболєв, Тарас Пастух - "Самопоміч", Дмитро Добродомов - БПП, Володимир Парасюк - "Укроп" вранці виїхали з інспекційною поїздкою по блокпостах, через які пересувається колона з вантажем.

"Гумконвой Рената Ахметова щодня везе до Донецька приблизно 20 фур продовольства, термобілизни і теплих речей, щоб не померли з голоду сепаратисти. Так вот, тепер вони перестануть їздити і годувати вас, пане Захарченко, доки ви не віддасте нам наших людей. Ми вам продукти, а ви нам полонених. Вчора таким чином ми забрали 6 чоловік, наших хлопців", - нагадав Філатов.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...