У Слов'янську на блокпосту лейтенант міліції застрелив командира взводу, - ЗМІ

Як повідомило компетентне джерело, між міліціонерами виникла сварка, лейтенант був п'яний

У Слов'янську Донецької області на блокпосту лейтенант міліції застрелив командира взводу роти патрульної служби міліції "Суми".

Про це 112.ua розповіло джерело, знайоме з обставинами.

За словами джерела, лейтенант, заступник командира одного із взводів, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння вистрілив у командира взводу. У той же час в прес-службі міліції в Сумській області факт загибелі командира взводу роти патрульної служби міліції "Суми" підтвердили: "В зоні проведення АТО загинув командир взводу роти патрульної служби міліції особливого призначення "Суми" капітан міліції Волков Іван Володимирович. Для з'ясування обставин загибелі правоохоронця на місце події виїхали заступник начальника УМВС в Сумській області полковник міліції Сергій Петрович Курочка, працівники Управління кадрового забезпечення УМВС. За даним фактом проводиться службова перевірка. Прокуратурою м. Слов'янськ розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального Кодексу України".

У прес-службі міліції Донецької області додали, що міліціонер помер у лікарні від вогнепального поранення: "Загиблий - житель м. Суми, 1973 року народження. Попередньо встановлено, що правоохоронець помер внаслідок вогнепального поранення. Обставини загибелі міліціонера встановлюються".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...