У Львові через будівництво провалюються дороги

Фото Грім
Фото Грім

Сьогодні, 18 червня, у центрі Львова на дорозі провалилася бруківка і виникла яма до двох метрів у довжину і у півтора - в ширину.

Комунальники, які прихали через кілька годин, не виявили ніяких пошкоджень каналізаційних труб.

За словами адміністратора кафе "Ювілейне", яке розташоване поруч, за кілька хвилин до цього дорогою проїхала вантажівка будівельної компанії "Будінвест".

Власниками "Будінвесту" є брати нардепи від УДАРу Ярослав та Богдан Дубневичі, Ігор Миколайчук, Віктор Коць та екс-депутат Львівської міськради, голова ЛМО ВО «Батьківщина» Михайло Мужилівський.

Дозвіл на проїзд по пішохідній вулиці фірмі надала Галицька районна адміністрація у зв'язку з будівництвом готелю на земельній ділянці на розі вулиць Краківська - Вірменська, яка розташована в зоні охорони культурних пам’яток ЮНЕСКО.

Будівельні роботи зі зведення готельного комплексу площею понад 1000 кв м. розпочалися недавно і за словами працівників кафе, розташованих поруч, приносять збитки підприємцям і незручності відвідувачам.

За словами адміністратора одного із закладів, за останні тижні різко зменшилась кількість відвідувачів, оскільки вулицею постійно проїжджають вантажівки.

Фото Грім

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...