Продюсер Земфіри розповів, що співачка не готувала акцію з прапором України

Колишній музичний продюсер російської рок-виконавиці Земфіри Олександр Кушнір заявив, що вона не готувала спеціально акцію з прапором України на концерті у Тбілісі.
 
Новину передає «Преса України». 
 
За його словами, все відбулося спонтанно. Земфіра побачила у когось з глядачів прапор і підхопила його.
 
«Знаю Земфіру з першого дня її перебування в Москві, і як людину, і як музиканта. Вона артист ексцентричний, вже на першому своєму концерті в Москві рвала подушки і розкидала по залу. В інші рази Земфіра кликала публіку на поле, люди зістрибували з трибун стадіонів і бігли до сцени. Рок-фестивалі — це не концерти в консерваторії імені Чайковського, там своя специфіка, своя субкультура», - пояснив продюсер.
 
Зазначимо, днями в Грузії недалеко від столиці розпочався фестиваль Tbilisi Open Air 2015, на березі «Тбіліського моря». Земфіра Рамазанова є хедлайнером цього фестивалю поряд з британською групою Placebo.
 
Під час виконання пісні «Цікаво, як ти там» вона розгорнула синьо-жовтий стяг і розмахувала ним. Після цього співачка прив'язала його до мікрофона. Її дії викликали бурхливу підтримку залу.
 
В свою чергу, представники проросійських концертних агентств обурені поведінкою Земфіри на концерті в Тбілісі і прогнозують зниження попиту на її виступи. 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...