Сьогодні гіди Львова побували на галереях Гарнізонного храму

Сьогодні, 8 липня 2015 року, кілька десятків Львівських гідів детально ознайомили з визначними архітектурними та мистецькими пам’ятками галерей Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла ЛА УГКЦ (м. Львів, вул., Театральна, 11).
Захід відбувся в рамках підготовки екскурсій на хори Гарнізонного храму, які проводитимуться з нагоди фестивалю «Ніч у Львові».
Із визначними пам’ятками галерей ознайомив о. Степан Сус – настоятель Гарнізонного храму та Голова Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ. Зблизька можна було оглянути орган ХІХ ст. виконаний фірмою Ігнація Жебровського, стародавній стінопис, розписану шафу початку XVII ст., обклеєну математичними розв’язками та конспектами, яким уже понад 200 років.
 
Отримана інформація дасть можливість Львівським гідам наповнити екскурсії цікавими фактами про храм та відкрити нові місця відвідин для туристів.
 
Пригадуємо, що екскурсії проводитимуть з 10 по 12 липня 2015 року, які проходитимуть з 19.30 до 24.00 год. Кожних 15 хвилин відбуватиметься збір усіх охочих у лівій частині храму.
 
Добровільна пожертва-15 грн.  Кошти будуть скеровані на реставрацію стародавнього органу.
 
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...