В Іраку 45 ісламістів померли після святкової вечері

В іракському Мосулі після святкової вечері померли 45 бойовиків «Ісламського держави» (ІД). Про це повідомляє газета «Гаарец», передає Lenta.ru.
 
За відомостями порталу, який посилається на неназвані іракські медіа, близько 145 бойовиків ІД зібралися за урочистою вечерею-іфтаром, який проводиться після вечірньої молитви під час місяця Рамадан. Поки невідомо, чи була їжа отруєна або просто неякісно пріготовлена.Інформація про подібні випадки з'являлася в регіональних ЗМІ і раніше. Так, у листопаді 2014 видання The Times of Iraq інформувало, що бойовикам Вільної сирійської армії вдалося пробратися в табір ІД, видати себе за кухарів і отруїти їжу. В результаті цієї диверсії нібито померли 10 ісламістів.
 
«Ісламська держава» - терористичне угруповання, що діє в Сирії та Іраку. Організації протистоїть міжнародна коаліція, очолювана США. Діяльність ІД заборонена на території Росії.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...