В Росії чоловік "хотів прилаштувати сина в хорошу сім'ю" за 1,5 млн руб.

У Липецьку заарештований 24-річний уродженець Казахстану, який намагався продати свого трирічного сина за 1,5 млн руб. Про це повідомили в Слідчому комітеті РФ, передає ТААС.
 
"У червні 2015 підозрюваний вирішив продати свого трирічного сина. З цією метою він розмістив в інтернеті відповідне оголошення. Домовившись з покупцем про ціну в розмірі 1,5 млн руб., Увечері 10 червня він зустрівся з ним для здійснення угоди на проспекті Перемоги міста Липецька. В ході операції підозрюваний був затриманий ", - повідомили в слідчому комітеті.
 
Як зазначили у відомстві, в ході допиту затриманий пояснив слідчому, що "діяв виключно з кращих переконань, а саме, хотів прилаштувати сина в гарну сім'ю, так як мати кинула дитину ще влітку минулого року і повернулася на батьківщину в Казахстан".
 
На виручені від продажу сина гроші він планував купити собі будинок.
 
Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 127.1 КК РФ ("торгівля людьми"). За клопотанням слідчого суд взяв підозрюваного під варту. Дитина поміщена в дитяче відділення обласної клінічної інфекційної лікарні.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...