Аксьонов нарахував в Криму 3 мільйони туристів

«Це з урахуванням аеропорту, а також Керченської поромної переправи», - уточнив Аксьонов на заході, присвяченому зустрічі двохмільйонного пасажира в аеропорту «Сімферополь».
 
За даними «глави» республіки, в даний час переправа за добу перевозить по 30 тис. Чоловік: «По 20 тисяч на приїзд і по 10 тисяч на виїзд з Криму. Близько 7 тисяч автомобілів проходить на добу ».
С.Аксьонов підкреслив, що цього року транспортна доступність Криму організована на належному рівні.
 
«Ми поб'ємо всі рекорди за кількістю туристів, навіть не сумнівайтеся», - сказав Аксьонов, пишуть «Крим медіа».
 
Його підтримав голова «Держради» РК Володимир Константинов, який заявив, що цього року туристичний сезон буде набагато успішніше, ніж у минулому. Також він пообіцяв, що на півострів приїдуть відпочивати депутати Держдуми РФ.
 
«Вони нехай тільки спробують відпочивати в іншому місці. Ми їм тоді влаштуємо ... Тільки тут », - пожартував кримський спікер.
 
Як повідомляв Центр журналістських розслідувань, у Криму курортне селище Миколаївка все ще чекає своїх туристів. Селище обвішаний оголошеннями про наявність вільних місць. У той же час у Криму досі залишаються десятки закритих пляжів. У Миколаївці лише 4 пляжі отримали дозвільні документи на відкриття. У Севастополі тільки 7 пляжів обеспеченинеобходімимі засобами.
 
Нагадаємо, «влада» Криму сподіваються прийняти цього року 4,3 мільйона туристів. До анексії, в 2013 році, Крим прийняв 6 мільйонів туристів.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...