У Львові громадськість знову протестує проти призначення Мигаля заступником голови Держгеокадастру

Сьогодні, 26 серпня О 17:00 год. розпочалась масова акція мирного протесту громадськості Львова біля приміщення Львівської філії Держкомзему проти призначення Мигаля Романа Степановича на посаду першого заступника Держгеокадастру у Львівській області.
 
Про це повідомляє ГО «Розвиток Громади».
 
"Нещодавно стало відомо про призначення Державною службоюУкраїни з питань геодезії, картографії та кадастру Романа Степановича Мигаля на посаду першого заступника Держгеокадастру у Львівській області.
Цього чиновника неодноразово підозрювали у непрозорих схемах розподілу земельних наділів. Діяльність начальника відділу Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у Пустомитівському районі Романа Мигаля перевіряла Служба безпеки України за ініціативою Львівської ОДА",  - йдеться у повідомленні громадської організації.
 
Під стінами Держкомзему з'явилися активісти «Правого сектору» - незрозуміло чому вони там знаходяться. Тому, для об'єктивного висвітлення ситуації активісти просять долучитися усіх небайдужих журналістів.
 

Нагадаємо, 18 серпня біля будівлі ЛОДА громадські організації «Розвиток Громади», ГФ «Афганська сотня», ГФ «Рабів до раю не пускають», "Спілкасоціального захисту бійців АТО і сімей загиблих", ГО «Народна самооборона Львівщини», ГО «Варта 1», ГО «Варта 700», ГО «Самооборона Львівського Євромайдану», ГО «Економічний бойкотний рух», ГО «Пріоритет права» організували пікетування ЛОДА з вимогою скасувати призначення МигаляРомана Степановича на посаду першого заступника Держгеокадастру у Львівській області.

Кавецький Андрій, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області 18 серпня заявив громаді, що не призначав Романа Мигаля на цю посаду. Однак поширилась інформація, що саме наказом Андрія Кавецького цього чиновника було призначено на посадупершого заступника Держгеокадастру у Львівській області.
 
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...