Францію засипає снігом

У ніч на середу, 20 листопада, у Франції пройшов перший у сезоні снігопад, в результаті якого було порушено транспортне сполучення між містами на південному сході країни.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, Національна метеорологічна служба Франції Meteo France оголосила підвищений рівень попередження про погодні умови у зв'язку зі снігопадом відразу в кількох департаментах країни повідомляє ua.korrespondent.net.

 У регіоні Рона-Альпи відзначені серйозні порушення у графіку руху поїздів.

 Національна компанія французьких залізниць (SNCF) звернулася до всіх мандрівників, які планують діставатися до місця призначення на поїзді, з проханням переглянути графік і за можливістю залишитися вдома. Із сильним запізненням курсують поїзди, що з'єднують Клермон-Ферран, Роан, Ліон, Гренобль й інші міста.

 Також порушення у розкладі руху наземного громадського транспорту відзначені в місті Сент-Етьєн департаменту Луара. За кілька годин у місті випало близько 30 сантиметрів снігу. Вранці в місті перестали курсувати трамваї, зупинено рух кількома лініями автобусів.

 Крім того, дерева, що впали під вагою снігу, призвели до заторів на дорогах, сильно ускладнено рух трасами A72 і RN88 у департаменті Луара.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.