Аваков опублікував відео відтворення вбивства Музичка і обіцяє нові факти у цій справі (ВІДЕО)

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков опублікував відео, на якому співробітники МВС відтворюють події, у наслідок яких було вбито Сашка Білого із "Правого сектору".

"Сьогодні вирішив викласти відео, записане безпосередньо бійцями спецпідрозділу, який здійснював затримання. Дивіться, думайте, міркуйте", - написав він у Facebook, звертаючись до своїх опонентів, пише Українська правда.

Аваков також пообіцяв, що "МВС розкриє всі документи, речові докази, відео й аудіофакти" щодо загибелі в перестрілці Олександра Музичка (Сашка Білого).

"У найближчі день-два МВС зніме всі обмежувальні грифи з аудіофайлів у справі, опублікує їх. Це дасть суспільству більше інформації про діяльність фігурантів справи. Кожен зможе сам вирішувати, хто герой, а хто вульгарний бандит", - написав міністр.

Він не бере під сумнів, що "людське життя - найвища цінність, і навіть важко звинувачений не повинен бути позбавлений життя".

"Те, що трапилося при затриманні, очевидна НП. Саме тому розслідування, саме тому публічне. Саме тому моє переконання, позиція МВС другорядні. А об'єктивна публічна інформація й публічні об'єктивні висновки - єдиний правильний вихід із ситуації", - наголосив Аваков.

Але він упевнений: "Маргіналам, які завзято підтягують до свого рівня наше повсякденне життя, варто зрозуміти, що терпіння суспільства не безмежне".

"Тим, хто знаходить привід воювати зі зброєю в центрі столиці, а не у формі українських військових на блокпостах із сепаратистами – варто зрозуміти, що ім'я їм – зрадники", - зазначив Аваков.

"Тим, хто справді шукає істини в справі про загибель у перестрілці Музичка - варто взяти інформації стільки, скільки захоче", - додав він.

Як відомо, "Правий сектор" вимагає відставки Авакова з посади голови МВС, через що в четвер улаштував акцію протесту під Верховною Радою.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...