«Азов»: російські найманці цілий день атакують Широкине (ВІДЕО)

Вночі та вранці 21 травня терористи «ДНР» продовжили обстрілювати позиції полку Нацгвардії «Азов» в селищі Широкине, на «південному фронті» Донецької області. Бойовики ведуть вогонь з АГСів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також працює снайпер. Про це повідомили у прес-службі полку.

«Вранці терористи задіяли кілька крупнокаліберних кулеметів. Бійці полку «Азов» відкрили вогонь у відповідь. Також по позиціях українських військових працював снайпер. Ситуація дещо стабілізувалась в обід, коли місія ОБСЄ приїхала на позиції терористів, проте як тільки машини ОБСЄ вирушили в сторону Новоазовська найманці знову відкрили вогонь з АГСів по позиціях азовців», – йдеться у повідомленні.

Напередодні в Широкиному також пройшли тяжкі бої. в «Азові» стверджують, що бойовики втратили трьох загиблими і шістьох пораненими. Втрат в українських військових немає. Відео боїв опубліковано в Мережі.  

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...