Розпал курортного сезону в Криму (Відео)

Блогер з тимчасово окупованого Російською Федерацією Севастополя показав у Twitter фото і відео з місцевих, колись популярних, пляжів, які пустують в самий розпал сезону.

«Севастополь, бухта Омега (Кругла), 9:30 ранку, сезон у розпалі» – коментує блогер своє відео. Користувачі, які побачили кадри спорожнілої лінії прибою на You Tube, були здивовані такою малою кількістю відпочиваючих.

«О 9:30 на пляжах вже повно людей, ми коли відпочивати їхали – так о 7:00 йшли, щоб місце знайти, а зараз у Криму сезон все ще не почався», – коментує користувач.

«Там було не проштовхнутися через дітей – море було ними заповнене на 146%, ну і матусі-бабусі», – дивується інший коментатор.

«Ви всі брешете! Це фотки 2013 року, ще при бандерівцях! Нам по Росії-24 сказали, що в Криму вже 10 млн туристів!»- жартують в коментарях.

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...