Мустафа Найєм розповів про ситуацію в Мукачево (ФОТО, ВІДЕО)

Народний депутат від партії «Блок Петра Порошенка» Мустафа Найєм розповів про ситуацію, що склалася в Мукачевому. За його даними, спочатку між представниками «Правого сектора» і Михайла Ланья була призначена «стрілка» в ресторані «Дракон», що знаходиться в Мукачеві на вулиці Лермонтова. Але пізніше зустріч перенесли в спорткомплекс «Антарес». Крім того, обидва заклади контролює Ланьо.
 
Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі. 
 
Як стало відомо, представники «Правого сектора» приїхали на 4-х джипах. Загалом – 21 людина. Вони підійшли до воріт і попросили охоронця викликати Михайла Ланья. Зав’язалася словесна перепалка. Охоронцеві вистрілили в голову. Зараз він перебуває в реанімації у комі.
 
«Приблизно о 13:20 на черговий номер 102 надійшло повідомлення, що люди в камуфляжі перекрили вулицю Лермонтова. На місце прибув начальник міліції міста Віталій Шіманяк. Під час переговорів йому поставили ультиматум здати зброю. Коли начальник відмовився, почалася стрілянина – представники «Правого сектора» стріляли в повітря, вибухнула димова шашка. Джипи протаранили міліцейський УАЗ і почалася погоня», – зазначив Найєм.
 
Потім на розвилці Мукачево-Колчин вони виїхали на трасу Київ-Чоп. Однак в районі заправки три міліцейські машини перекрили трасу.
 
«На першій машині-джип колони «Правого сектора» було встановлено стрічковий кулемет Калашникова. Стрілянина велася також з РПГ і Мух. Три міліцейські машини були знищені, колона джипів прорвалися в район Червоної гори, на в’їзді Мукачево з боку траси Київ-Чоп», – зауважив нардеп.
 
Місцеві стверджують, що причиною перестрілки став переділ ринку контрабанди сигарет. 
 
У результаті стрілянини двоє представників «Правого сектора» вбито. Крім того, 4-х міліціонерів поранено. При цьому троє з них отримали поранення легкого ступеня, ще один – важкого. У нього розірвана ступня.
 
За словами Мустафи Найєма, відомо, що серед представників ПС є бійці батальйону Согечко, які брали участь у боях на східному фронті.
 
Наразі з ПС ведуть переговори про здачу. Правоохоронці намагаюся з’ясувати, хто з ким і що все-таки ділив.
 
 
 
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...