Журналіст у Маріуполі набрав 102 і потрапив в «поліцію ДНР» (Відео)

Журналіст з Маріуполя знімав сюжет на міському пляжі. Його роботі почав заважати п'яний чоловік, який представився міліціонером з Донецька. Намагаючись захиститися від агресивного «міліціонера», працівник преси зателефонував на 102 та потрапив в «поліцію ДНР».

Про дивацтва з дозвоном в міліцію-поліцію пише видання «Архів журналіста».

Історія сталася на пляжі Піщаний в Маріуполі, де журналіст місцевого видання знімав сюжет за завданням редакції. Несподівано його роботі почав заважати не зовсім тверезий чоловік, який представився міліціонером з Донецька. «Міліціонер» намагалися зупинити журналіста, нібито тому, що «тут знімати заборонено». А після почав навіщось знімати з журналіста плавки.

Розуміючи, що з п'яним неадекватом йому самостійно не впоратися, журналіст зателефонував на 102 до міліції і почав викладати свою проблему. Однак його відразу зупинили, уточнивши, що він телефонує не в міліцію, а в «поліцію». У процесі розмови з'ясувалося, що журналіст потрапив у так звану «поліцію ДНР».

Як така ситуація могла статися – питання до влади Маріуполя, який в даний час знаходиться під контролем українських сил.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...