Скандальна заява батальйону "Січ" (Відео)

У зверненні відзначено, що батальйон «Січ» не уповноважував  начальника Департаменту організації діяльності підрозділів міліції особливого призначення МВС Юрія Покіньбороду озвучувати заяву заяву, яку нібито підтримали 35 добровольчих батальйонів МВС, зокрема батальйон «СІЧ»: «Заява стосується сумнозвісних подій у м. Мукачеві. У ній ми нібито заявляємо, що заклики про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова інспірують і проголошують реакційні сили, які бояться розгорнутої міністром боротьби з корупцією, у тому числі в силових відомствах і у вищих держструктурах.  Ми, бійці батальйону «СІЧ», що наразі перебуваємо на передових позиціях російсько-української війни в м. Авдіївка, заявляємо, що нікого не уповноважували робити подібні заяви від нашого імені. Натомість ми переконані, що відповідальність за ситуацію, яка склалася, мають нести перш за все керівники правоохоронних органів, що зрослися з криміналітетом та покривають контрабандистів».
 
«Водночас вважаємо, що ніхто не в праві використовувати зброю, якої так не вистачає на фронті, в мирних містах. Ми вимагаємо притягнення до відповідальності як безпосередніх учасників конфлікту, незалежно від статусу та політичної приналежності, так і керівництво правоохоронних органів, яке своєю бездіяльністю та сприянням мафіозним структурам спричинили ці трагічні події», – наголошують бійці.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...