Перевізники пікетували ЛОДА через корупцію

Учора, 15 липня, представники АТП зібралися із пікетом під стінами Львівської ОДА та висловили свою недовіру теперішньому директору департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства Андрію Щеп’яку.
Близько десяти автобусів були припарковані на узбіччі, а їхні водії, з плакатами у руках, вимагали у голови ОДА Олега Синютки відреагувати на корупцію та звільнити директора департаменту розвитку інфраструктури Андрія Щеп'яка, повідомляє ДК-Захід .
 
За деякий час, представників АТП було покликано на переговори до Львівської ОДА.
 
Під час переговорів, перевізники передали листа очільнику Львівської ОДА, про те, що начальник юридичного відділу, Кусий В.В., отримував хабарі від перевізників. Голова ОДА Синютка О.М. зазначив, що підготує звернення до начальника ГУМВС України у Львівській області Загарія Д.Д., для відкриття кримінального провадження з цього приводу.
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...