Екскурсія Севастополем: «Росія вбила Крим!» (Відео)

Жителька Севастополя пройшлася містом з камерою, аби розвіяти міфи ватників і показати, що насправді відбувається в окупованому Росією курортному місті в пік сезону. Кримчанка показала пусті та забруднені пляжі, а також безлюдне місто та гори сміття на зупинках громадського транспорту.

«Туристів немає, зате ветерани у нас співають», — коментує те, що відбувається в місті автор відео.

Як відзначає жителька Севастополя, у місті можна зустріти лише пенсіонерів та безхатченків.

«Дуже багато пенсіонерів. По місту ходять виключно бомжі, сплять на лавках, по дворах кучкуються і дуже багато пенсіонерів», — говорить автор запису.

Також кримчанка показує пляжі, де констатує невелику кількість людей, серед яких переважно місцеві. Окрім того, автор відео звертає увагу на забрудненість пляжу, сміття з якого не прибрали ще з минулого сезону. Горами сміття завалені й зупинки громадського транспорту.

«Ми такого ніколи не бачили, для нас це шок. Якщо для вас це звично, то нам це неприємно», - наголошує кримчанка, звертаючись до росіян.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...