У Львові відбудеться Форум вчителів фізкультури

фото blogs.pravda.com.ua
фото blogs.pravda.com.ua

Форум вчителів фізкультури проводиться у Львові вже вчетверте. Організовує навчання ГО САМОПОМІЧ, метою заходу є впровадження кращих методик викладання та покращення діалогу між вчителем фізкультури та учнем. Вже у лютому представники сфери фізичного виховання усіх загальноосвітніх шкіл міста матимуть змогу безкоштовно прослухати лекційний курс на теми, що мають безпосереднє відношення до специфічної галузі, передає прес-служба Львівської міської ради.

Четвертий міський Форум вчителів фізкультури стартує 21 лютого. Впродовж навчань заслужені вчителі фізичної культури зі Львова та Івано-Франківська, представники Львівської міської ради, громадські діячі, психологи і лікарі знайомитимуть педагогів із кращими практиками викладання. Учасники форуму дізнаються про інновації у сфері фізичного виховання молоді, зможуть поділитися професійним досвідом та отримати поради та відповіді на свої запитання.

Форум відбудеться у великій сесійній залі ЛМР. Початок – о 10:00.

Теми форуму завжди відбиралися виключно за професійним спрямуванням вчителів, і за три попередніх роки вчителі прослухали такі лекції, як "Інноваційні методи викладання фізкультури", "Опорно-руховий апарат школяра", "Взаємодія сім’ї та школи у фізичному вихованні дитини" та інші. 

Детальну інформацію про форум можна отримати за телефоном 297-10-00.

 

Новини партнерів

...