Запис телефонної розмови щодо окупації Криму. Голоси ідентифікують як Шуфрич та Тимошенко (ЗАПИС)

Російські медіа опублікували фрагмент телефонної розмови між двома людьми, яких вони ідентифікують як Юлію Тимошенко та Нестора Шуфрича.

Підслухана розмова була емоційною та стосувалася ситуації в Криму, повідомляє ГОРДОН.

"Я вчора сказав, що, не дай Бог, завтра виникне військовий конфлікт, то я , офіцер запасу, і мій старший син, офіцер запасу, - ми візьмемо зброю і підемо захищати країну", - сказав Шуфрич. 
На що Тимошенко відповіла: "Це переходить всі межі. Треба брати зброю в руки і йти мочити цих кацапів чортових, разом з їх керівником. Я шкодую, що зараз не можу перебувати там і що не очолювала всі процеси. Хер б вони у мене Крим отримали".
 
На питання Шуфрича, що ж робити із залишеними 8 мільйонами росіян, які залишилися на території України, голос, схожий на Тимошенко відповів: "Блін, їх - розстрілювати з атомної зброї".
 
Факт розмови з Нестором Шуфричем Юлія Тимошенко підтвердила на своїй сторінці в Twitter. Однак повідомила, що в аудіозаписі присутній монтаж.
 
"Розмова була, але про 8 млн росіян в Україні - монтаж. Насправді сказала: "Росіяни в Україні - це українці. Привіт ФСБ :) Вибачте за нецензурне", - написано на персональній сторінці Ю.Тимошенко в соцмережі.
 
В інтерв'ю "ВВС Україна" в прес -службі Шуфрича заявили, що розмова підроблена.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...