Сьогодні у Львові відбудеться акція подяки Польщі "Коли ми разом – ми одна родина"

фото dt.ua
фото dt.ua

1 лютого, о 17:15 год за польським часом усі польські телевізійні та радіоканали в знак солідарності з Україноюувімкнули пісню польсько-українського гурту Taraka "Podaj Rękę Ukrainie" ("Подай руку Україні"). Слова пісні супроводжувалися відеорядом з останніх подій Євромайдану у Києві, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Відтак, 3 лютого о 15:00 год. в знак подяки Польщі за братню підтримку України на шляху до реформ, за участю молоді, студентства Львова, активістів Євромайдан Львів та Автомайдан Львів, під стінами Генерального Консульства Республіки Польща у Львові відбудеться загальноміська акція "Коли ми разом – ми одна родина".

"Підтримка, яку висловила Польща українському народові, є неабиякою ознакою того, що Україна і Польща є братніми народами в колисці Європейських держав. Тому запрошуємо всіх долучитися до акції та висловити свою подяку нашим польським братам", - повідомив начальник управління внутрішньої політики Львівської міської ради Андрій Шевців.

Нагадаємо, свою неабияку підтримку українському народові в часі боротьби України за європейське майбутнє поляки виявляли також і в інших формах. Барвами національного українського прапора були освітлені Варшавський Палац культури і науки та Муніципальний футбольний стадіон у м.Вроцлав. 

Новини партнерів

...